torsdag 26 juni 2008

Fashionistas

Det är en sak här i mediesverige som jag länge gått och grunnat på, det är det här med stilikonerna, eller kanske modemakthavarna - call it what you will. När jag tänker på svenska mäktiga typer inom den branschen så ploppar tre personer upp, var god se mitt kollage;

That's right, Sofi Fahrman, Isabella "Blondinbella" Löwengnöffsch och Ebba von Sydow. Vad är det som är så slående med dessa tre tycker ni? Jo, för att vara tre så betydande personer för denna lilla industri, är de alla tre inte lite... Ofotogenique? Lilla Sofi som gör levande konst av kubismen, Bella som av Schulmans så träffsäkert kallas för Ms. Piggy (och som ALLTID på sina bilder flinar med bara högra mungipan, bra drag där du) och von Sydow som alltid verkar tycka att ledsen blodhund är det nya heta. Är det mode att vara ramsned? Antar att jag alltid haft chans att vara med och tampas uppe i toppen trots allt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det lustiga (eller tragiska om man så vill) i situationen är ju att det är just detta som blir de nya idealen för småtjejerna. Det är såhär man vill se ut.

Man behöver bara gå en halv dag i stan för att se x antal små blondinbellor numera..

Tim sa...

Ja och vadfan är det liksom! Shiiit... Nåväl. Folk är som får.

Anonym sa...

http://www.1000apor.com/varje-dag-middle?page=2

kolla in detta...ja,amerikaner är dumma i huvudet!


Kul häng igår..ses om en vecka då