torsdag 18 september 2008

Vy från en toa

Vi var på Harrys här i Falun en sväng för inte så fasligt länge sedan, och efter en stund behövde jag givetvis springa på toaletten. Och man måste ju alltid tvätta händerna när man tagit på snoppen, inte sant? Toakonnässör som jag är, så kunde jag inte låta bli att förfasas över läget på dasset. Det tedde sig självklart att dela ut bottenbetyg till denna avdelning av nattklubben, skulle ni inte hålla med?



Toaletterna på Harrys får 1 av 4 fungerande vattenkranar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jaha...det ska va du till att filma detta.... *suckar* Men hoppaas att du blev ren iaf.. ;) Ett litet husmoderstips från mamma ...ha alltid med dig lite våtsservetter... *flinar*

Anonym sa...

Tacka vet jag Bistro Bellman i Lindesberg där det är ett 2*2 dec stort hål i handfatet på killarnas så vattnet sprutar rakt ner i skorna..det är skönt!!

Tim sa...

Smart du är som drar på vattnet så det sprutar på skorna fast det har detta 2x2 hål........ Fast iofs... Det är ju skönt.

Anonym sa...

..men där är det ju alltid så jävla tråkigt så troru man ser det jävla hålet när man e pissfull älle?! ..sen är ju det i dörren en halvmeter stort också..

Anonym sa...

guldbagge.